Tegnet til mere tid

Teglværkskajen er et byggeri, der favner alle behov og har alt inden for rækkevidde. Det er designet til et nemmere liv med tid som fokus. Et liv her byder på en bekvemmelig hverdag, hvor din lokale Netto ligger få skridt fra din hoveddør og skole og børnehus er placeret på nabogrunden. Og når tiden til gøremål skæres ned, så bliver der mere tid til det sjove og hyggelige – det som de gode minder er skabt af. Efter en 10-minutters gåtur, hvor selv de korteste ben kan være med, kan I hoppe i havnebadet Sluseholmen eller gå på café. På den anden side af havneløbet, kan I boltre jer i Amager Fælled.

Vand til tre sider, tæt på byen, attraktiv bypark og masser af liv Teglværkskajen - dit nye hjem

Teglholmen – en pulserende kanalby

Kombinationen af by, vand og natur er ikke mange forundt, men det er netop dét, Teglholmen kan tilbyde. Holmen er i rivende udvikling og bliver et levende område med havnebassin, lystbådehavn, rekreative områder, promenader, gang- og cykelbroer, der forbinder holmene, og smukke karrébyggerier, omkranset af havet og kanalerne, der er designet til at matche hinanden såvel som området.

Fra A til B i en fart

Teglholmen er sikret en hensigtsmæssig trafikafvikling, og der anlægges vej med herlighedsværdi og sikkerhed for øje. Det bliver et særdeles cykelvenligt område, og med Rådhuspladsen og Hovedbanegården i en cykelafstand på under 15 minutter, er jernhesten lige så hurtig som bilen. Der er vedtaget en udbygningen af metronettet, så Teglholmen får sin egen station, og busserne 14, 34 og 992 stopper få minutter fra dit hjem. Så uanset foretrukken transportform, så kan du komme i mål i en fart.